Search This Blog

Friday, November 26, 2010

Rumah Baru! ^_^

Saya dan Umi saya.. 
Assalamualaikum~
Hari ini sudah masuk 26 November 2010 yer eh?
lajunya masa berlari-lari tinggalkan saya..
sedar tidak sedar ini semester last saya tinggal sini.. :)
sini?
sini itu dimanakah?
>.<
sini itu UPSI lah sayang!
hekk..
kerana tahun depan bermulalah kisah hidup saya sebagai...
cikgu praktikal di Bandar diraja itu!
hiawww~~~
wait for me SMK Bukit Merchu.. 
insyaAllah.. *_^


ok dah puas berpoyo2 diatas itu.. :P
teringat pula..
dulu-dulu masa semester 1, masa-masa macam ini jugak..
orang sedang gigih mentelaah untuk exam.
sy sibuk  gigih sekali creat belog..
jadi dah ada blog lah dulu?
habis tu kenapa buat yang baru sayang?
ahakss.. 
sengaja nak ubah angin..
panas pulak angin kat sinun!
kekekke..


okey..
saya hanya nak jadi diri saya..
yang baru mungkin? :)
bukan jadi orang lain, cuma mahu baiki kelemahan diri..
harap dengan ada belog baru ini saya dah 
tidak mengkarat2 macam dolu-dolu..
benci tau..
sikit2 sedih..
hehehehe
biasala kan..
baru nak up..
mood tak terkawal..
gitu!!~ 


Azam saya dihjung semester ini:

1 . Belajar sungguh-sungguh untuk exam!
2 . siapkan tesis laju-laju
3 . Balik dan tolong ibu bapa dirumah 
4 . membantu jaga adik sy yg sedang sakit di HKL itu


erm.. itu sahaja kot..
buat masa ini..
oh ye!
sy masih single dan sangat nak mencari duit yeh!
hahaha
motif nak ckp???


See u again! 
^_^





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...