Search This Blog

Tuesday, July 17, 2012

kakaq strehhhh

Halllloooooo!!!
it was so long since my last update kan.. yeahhh..
so busy with the career life since the practical day..
katanyaaaaa~~ #mata

ok why lah tetiba nak update lg di ruma baru ini sedangkan rumah lama nunnnn disana terbiar lama x berusik.. ok mahu katup blog lama dan mulakan yg baru disini.. tapi tak tahulah semangat kesukanan utk race di blog akan membara2 atau hanya bile tension je update!! bhahahah :P

n now aku seriously stress!! dengan sikap pemerintah atasan yg macam sengal.. gila kuasa kuku besi.. hadoiii.. ngan situasi tersepit terkepit dikepit.. bertabahlahhh!!! jauh lg perjalanan ini.. huuuu.. semoga Allah memudahkan urusan.. dengan mulut2 yg tahu mengata je.. sipembawa cerita.. aku rasa Allah turunkan kesakitan ni sbb aku jauh sgt dr dia.. zainab 'abidah ble kau nak bertaubat ni haaaa?? banyak gle da dosa kau tu.. bawak2 sedar sket.. :(





iklan:
masa tgh aku syok2 melayan perasaan nak menulis belog ni zappp student aku datang wat tekejuitttt kakaq je.. chaittt.. ok better aku stop dolo.. mari sambung wat report program.. huuuuu.. 


akhir kata:



like Our Page at
LE CHANTIQUE SHOPE


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...