Search This Blog

Sunday, September 23, 2012

Current Favorite!

Assalamualaikum! :)
lately ni banyak yg jugak la yg menjadi kegilaan mek nab kan..
hewhew.
dr yg free sampai yg kene beli! opsss~ :P
ape benda ko minat mek nab?

1. Korean Drama
sekarang mek nab nih tengah gile korea kata kau.. HAHA
tp bukan la gila sampai xsedar kediri ke hape..
gila lite2 jewww kata miss porina :P
kalau nak tgk citer korea aku preffer tgk on9 
sbb bnyk story yg xpernah tgh blh tgk balik ;)
ko nak tgk banyak2 kali ke nak play pause play pause ke suke hati kau lah.
free plak kan ;)
yg aku tahu dan antara yg aku try test cuba uji setakat hari ni
2 site ni je yg paling best.
nah!
Tp kalau korang ada yg lg super best sila2 lah kongsikan hokkeyy? :)


2. Blog yg buat Product Review (PR) n sharing tips
yg ni pon aku sgt amat suka.
sbb bila baca dr side pengguna rasa lebih puas.
sbb dia xda unsur2 keuntungan semata2.
ecewahhh :P
so top favorite bloggers wat masa ni adalah
blog fina ni yg buat aku suke amat baca adelah ttg produk review dia..
mmg best!
bagi aku itulah penarik utama dia, selain dr makeup job dia.
dan aku beli scrublet ngan eye patch tu pon hasil review dia.
n ada lg produk akan dtg dlm proses order. :P
nnti kte review yeee.. ;)

kalau yg mek ni plak aku suka sbb dia ada semua.
segala tips dia ada.
especially tang kurus2 kan..
hawhaw..! ;)
mek suka mek suka! ;)
 sila2lah menjenguk mereka.. serius x rugi okay?! ;)

lagu yg tgh duk pasang sampai pitam skang is 
mendua by astrid.
mayb org lain dah lama dgr kan..
aku je baru nak dgr..
kekekeke ;P

till then, be good!
Bye!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...