Search This Blog

Saturday, September 22, 2012

Peminat2 Kucing Sekalian! Ini utk Kamu! :)

Assalamualaikum! selamat petang! :)
hari ni sy nak review sket tentang satu blogshop yg menyediakan produk
yang best utk si comel bulu2 anda itu. :)




blogshop ni menjual makanan kucing.
yg biasa kita dgr sblm ni frieskies & whiskes kan.
so bg sy ni first time la sy dengar ttg produk Blacwood ni.
maybe dah ada org lain yg dengar. 
hewhew nak wat camano mek x bele kucing pulak..
bela orang je. wakawaka!!
agak2 student2 mek yg degil kebana tu jinak x kalau bg dorang makan sorang sikit? 
hahah! ok kidding! ;)




The Packaging



New packaging yg lebih fit. 
ada mcm2 saiz dr 1.8kg hingga 6kg


info tentang produk:

Kitten= RM18/KG
Adult= RM15/KG


PROMOTION!!!!
Adult 3KG dan ke atas RM14/KG
Kitten 3KG dan keatas RM17/KG


adult 5kg ke atas RM13/KG
kitten 5kg ke atas RM16/KG


Breeder pack 23.8kg(adult)pls PM


Servis penghantaran:


COD area:
Kg.Bharu,KLCC,Ampang Park,Gombak,Melati,Batu Caves,

COD masa tertentu area:
 Batu Gajah,Ipoh,Gopeng.

**Mungkin dikenakan sedikit bayaran atas budi bicara





ni namanya simba.
kucing kepada pemilik blogshop ini.
comelkan?
membesar comel dan gebu dengan Blackwood!
ko ada? hewhew 
kalau nak jugak sila lah beli okay?!



Untuk Maklumat Lanjut hubungi:
En. Azman Ali di 
nurulazman@gmail.com 
0132932091 /whatsapp




Till then, be good!
Bye :)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...