Search This Blog

Monday, September 24, 2012

Social Network!

Assalamualaikum! ;)
skarang musim org duk bergasak kat instagram pula kan?
main twitter, whatsapp, viber, line dll..
sblm tu kemain panas lg facebook dah mcm goreng pisang lakunya..
sekarang da suam2 kuku.
aku pon x terkecuali..
sebab kat saluran2 ni kte dapat bersembang ngan kengkawan tu mmg dah pasti..
bergosip sakan pon iye jugak..
tp still kene ada privacy la.
kalau x meme nahas la kanns!


Macam aku, kehidupan aku sebagai zainab dan cikgu zainab mmg kene asingkan
kalau x sesia kantoi kan dengan anak2 murid terutamanya. :P
kadang2 ada benda yg kita nak shout out kan tu x sesuai kalau student baca.
so aku punye akaun lain mmg private la.
facebook je aku bg laluan dorang nak add ke hape ke..
tp twitter ke insta ke is a big no no no..





2 orang ni antara student yg aku rapat..
dan aku dah kantoi pon mengenai sesuatu isu yg aku up kat twitter..
kakkakakakakaka! 
gasaklahh! :P
tp itu x bermkna aku akan approvekan mereka selagi dorang masih sekolah!
hewhew..
kalau dorang dah habis sekolah, insyaAllah cekgu pertimbangkan.. 
tp tunggu cekgu pencen dulu la..
lagi 30 tahun.
lalalllalalalaaa :P


like Our Page at
LE CHANTIQUE SHOPE


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...