Search This Blog

Sunday, September 16, 2012

suka main game ke suka kene game?

Hai!! Assalamualaikum!

hari ni tah kenapa dr siang kebosanan je perasaan kite ni.. amboiii!
xsedar diri kerja kemain banyak kan.
haaa so ko suka yg mana weiii, main game ke kene game? hewhew
kalau time aku keje kat TDM dulu kene game ni mcm ko kene prank la ngan seseorang mahu pon duo berkumpulan..
mmg tarbaikkk la cite dia kannn..
puehhh la ati si tukang game..
dia tak tau ko punya taring cane lg.. gituuuu~

pastu memekak la kat fb mintak perhatian! muahahahah
nasib ada yg nak respon. kekekeke




ni nama dia anak murid dah kata tak tahu cekgu gigih jugak nak tanya..
ngada tau cikgu ni.. kaki kang makan dia! haha..
so betul gak kata anak murid aku tu..
lets google! bersepah kot.. cuma safe x safe je la kan..
jadi ku telah ditemukan dengan website ini. ;)
mmg kau xsedar diri lahh dah kan dengan keasyikan explore ape game dia ada.
dah puas aku komen bebel segala game yg ada haaa akhirnya aku bertemu game yg best ini..
game ni aku suka sbb dia suh aku try sendiri camana nak buat sesuatu resipi tu.
yela mmg la x real kan.. nama pon game..
tp sekurang2nya best la dr tak da! hahahah!! (gelak cara johan)



jom main masak2 kengkawan!! xtau masak kan kan kan kan? hewhew

ni la yg mek nab sebok benoooo main dr td..
sampai nak makan pon lupa! hewhew
tp pastu tatap la makan! :P
so sape ade game meh sini kasik aku.
ok? deal?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...