Search This Blog

Tuesday, October 30, 2012

tema hari isnin : geram

hi, nama sy zainab 'abidah. sy rasa letih sgt ari ni.. entah hape sy buat pon sy tak tau. ohh ye semalam sy tido lambat, lambat kebenaa.. pukul 4 kot, pastu kul 9 dah kecoh2 siap ke sekolah, singgah pos barang kat ppl batu caves. tp kan kenapa ek sy tgk kat situ hanya sorang staff je yg layan cust dengan sgt amat berhemah.. lain2 hadoiii.. sedehhh pedehhhh terr berr aduiinye punnnnnn!! bak kata johan. tp kesahhhh pulak aku.. hahah! janji semua barang cust aku dah selamat pos. hendaknya selamat juga sampai ketangan customer terkasih tersayang. ^.^ hamboiii kau kalo membodek nombor 13 ye jemahhh!!(ehh??) tapi itu la kan, rasa nak sepukkk2 je muka sorang2! service kedebabommmm punya lembap tahap siput cedera terpijak duri (sila imagine! HAHA), org bukan ramai pon, tp adoiii.. sakit pulak hati kita kan.. kau kalau xnak kerja ramai lg nak kerja! amboiii marahhh kakaq! yela! marahla.. aku ni bekas customer service officer plak.. mmg la tahap2 nak maki je tadi. nasib mampu sabar lg. FUHHHH!! 



lebih kurang muka annoying camni la si penjaga kaunter tu tayang td, nakk pulak aku cabut sehelai2 misai kau sampai kuar air mata! beliau adalah lelaki ye utk pengetahuan. HAHAHAH. gila sadis pompuan nih. ye lah mana tak bengang cik bedah kan, dahla da lambat nak g sekolah. nak beli air pon xsempat. pesanan buat semua pekerja2 bidang customer service mohon amik cermin bubuh kat tepi muka tu haa baru boleh ko tgk sesuai ke tidak muka ko tayang kat cust ko tu kannn... aderrrr!! hewhew


ok dah habis sesi lepas geram :D
skang sesi geram kat diri sendiri, otak letih wei tp paper work 
kene buat jugak by hook or by krook
dah berjanji dengan kekanda aznida ku itu, kepercayaan ni weiii gila kau xbuat!!


tp itu la pasalnya, otak letih mata ngantuk.. 
paksa punya paksa dah terus idea tersekat2 lalu ini la yang mampu 
aku hidangkan depan skrin lappy ni..
sadisssss!! :( 
idea yillekkkk!!
pheww. tdo japlah. kang bangun taip lelaju yeahhh!! 




besarrrr sgt harapan aku sebesar badan aku, 
agar bangun tdo segar bugar sap2 sap soiii idea kuar yeee :)
 serius tak sabar nak tunggu cuti sekolah weiii!! amboiii ko cekgu mengalahkan budak2! ye lah. ada banyak keje2 pending. need more time to be settle.. hamboyyyyboyyy! k fine, sbnrnya boleh jimat duit minyak hari2 berulang gombak-country homes-gombak.. satu hari 2 trip okey! kau mampuuu!! sbb ape dua trip? sbb mak ayah aku anto ambik. amboiiiii kemain anak manja lagi kau ye!! menyusahkan mak bapakkkk je keje kau! mayb itu la apa org keliling ckp.. tp mcm biasa pompuan ini hati kering, kesah pula org nak kata apa.. janji aku x kacau ko.. lg pon ko tak tahu ape hal aku mcm gini baiklah kau diam2 sahaja disana jgn sibok2 ye.. hihu :P

nak tdo dah bye2!!!

ni lagu suka amat teramat dengar sampai 878 kali sehari pon xde hal :P


till then be good,
Assalamualaikum




like Our Page at



1 comment:

Engku Muzahadin said...

Perkongsian yang menarik.
Singgah baca entri & Follow sekali.
Jumpa link blog dalam Kelab Blogger Ben Ashaari`
Salam Perkenalan :D

http://engkumuzahadin.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...