Search This Blog

Saturday, February 21, 2015

Syukur!



hi, Assalamualaikum :)
Pernah tak terasa begitu gigih sehingga semua benda kau nak blogkan? padahal selama ni bila teringat cap cap cussss update status kat friendster/ym/myspace/buku nota belacan a.k.a diari kahkah! nampak ke tidak gigihnya kat situ? bhehehe!




nampak gambar diatas? aku sikit lagi nak menjadik hulk gara2 tak dapat jumpa menda alah ni dari tahun lepas ya!. yelah nak, kau keje gomen ni semacam dokumen kau kene isi kan? alih2 tiba masa kau nak guna, diisytiharkan tiada dalam carian. vibrate sebentar saraf medula oblonggata kau. kau gigih call sana sini pon jawapan yg dapat buat kau rasa nak menangis tepi tasik sambil pasang music background demi bagi tahu yg aku teramat sedih. sumpah situasi tu bila dikenang mmg saat yg sgt annoying tahap dewa.

pasal benda alah ni berkejaran aku ke seluruh pelusuk ppd demi nak tahu ape yg telah terjadi. yela senah, mana ko nak ingat, benda dah dua tahun ko submit. mmg x ingat la sebijik sejibon apa yg dah terjadi time tu. yg ko ingat skarang kenapa hidup ini sangat menduga kesabaran ko. lepastu aku pon kemain gigih nak buat menda alah ini semula. sbb kata kerani skolah aku skang "nab ko buat baru je lah nab. budak2 baru ni cepat gak dapat." aku pon okay kan je lah.

tapi bila aku daftar, xboleh xboleh. mengapa? aku dah coba contact admin dia thru emel. skali aku dah dapat jawapan sekali dengan password bagai. rupa2nya adaaaa! masyaAllah. nak menangis rasa. mula2 bukak aku mcm rasa begitu lembab. xpaham apa yg aku tgk. maybe sebab mcm xpercaya benda yg aku risaukan selama ni ada je sebenarnya. kahkah. sia2 bergaduh! awwwww malussss nye itewww **pang sedasss!** Apa2 pon alhamdulillah!! syukur sesangat! keje aku now settlekan urusan itu segera. :)


Till then, be good!
Bye :)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...